Arjan Bachman

Over Arjan

Hallo, ik ben Arjan Bachman, 47 jaar jong en woon in Schiedam. Ik werk als accountmanager bij Labore Administratie- en Belastingadvieskantoor te Delft. Tijdens de Roparun 2018 ga ik voor het derde jaar mee met The Spirit Lives On.

Deze editie is het overigens mijn 15de deelname aan dit fantastische evenement, 10x in teamverband en 5x als vrijwilliger in de organisatie. In eerste instantie zou ik als loper mee gaan deze editie, maar vanwege een pittige operatie met een behoorlijk vertraagd herstel is een spelbreker daarin geweest. Ik ben niet op tijd klaar met trainen. Derhalve zal ik ook dit jaar samen met Stijn de coördinatie voor mijn rekening nemen.

In 2008 heb ik team 199 Teamspirit opgericht, het team waaruit in 2011 The Spirit Lives On is voortgekomen. Het “Roparun-virus” zit al een flink aantal jaren in mijn bloed. In 2000 ben ik voor het eerst in teamverband mee geweest, gevolgd door 2001, 2002 en 2004. Deze jaren heb ik 2x als fietser en 2x als chauffeur meegedaan. In 2007 stond ik weer eens op de Coolsingel bij de finish en bedacht dat het wel super zou zijn om met een team mee te kunnen doen. Zodoende heb ik Team Spirit opgestart, waarvan ik in 2011 het stokje heb over gegeven aan Christa. Vanaf dat moment heb ik 5 jaar gediend in het vrijwilligers-korps van de organisatie van de Roparun zelf.

Ik vind het fantastisch om dit jaar weer in teamverband mijn bijdrage aan het prachtige evenement Roparun te kunnen volbrengen.

Ik ga dan ook vol enthousiasme aan de slag. Let’s do it!

Eerste deelname:
2000